داستان من

همیشه از ابتدای کودکی اشتیاق در زمینه معنویت را در خودم احساس می کردم و این سوال بزرگ در ذهنم بود که براستی ما که هستیم؟ و بعنوان یک انسان چه نقشی را در این جهان بازی می کنیم؟ برای چه آمده ایم؟ و اصلا داستان زندگی و راز خوشبختی ما چیست؟

غیر از همه اینها مکانیزم ذهن و بدن انسان برای من بسیار و حیرت انگیز بود، تا اینکه تمام اینها من را بر آن داشت که در دبیرستان علوم تجربی را دنبال کنم و در دانشگاه با اطمینان کامل درس روانشناسی را بخوانم.

بعد از دوره کارشناسی اتفاقی که برایم افتاد، این بود که انگار علم روانشناسی هم نمی تواند مرا کاملا ارضاء کند و پاسخگوی تمام سئوالات درونیم باشد. مخصوصا اگر فقط بخواهم آنرا از مسیر تحصیل و دانشگاه کسب کنم. پس تصمیم گرفتم که عملی تر و تخصصی تر موضوع را دنبال کنم. تا اینکه جذب موسسات خصوصی و موسسه های تخصصی در این زمینه شدم و کم کم از نظریه های انسان گرایانه روانشناسی همچون آدلر، راجرز، مازلو، وارد مبحث روانشناسی معناگرا و سپس وجودی شدم، و در نهایت علم عرفان را دنبال کردم. ورودم به عرصه عرفان اتفاق بزرگی برایم بود. گویی راهی بود که روح تشنه مرا به سمت جایی که قرار بود عطش روحانی ام را در آن سیراب کنم میبرد.

ابتدا در ایران به جستجوی اساتید معنوی پرداختم و به عده قلیلی از آنها برخوردم. بعضی از آنها مشهور و بعضی از آنان گمنام بودند. البته ناگفته نماند که در این بین، اساتید قلابی فراوانی هم در این بین سر راهم، چه در ایران و چه  در هندوستان قرار گرفتند. ولی خوشبختانه قادر به تشخیص آنها بودم و خیلی زود آنها را رها کردم.

بعد از اینکه از حضور این بزرگواران بهره لازم را بردم، فهمیدم زمان آن فرا رسیده که به ورای مرزهای ایران سفر کنم، تا چیزهای بیشتری را در این زمینه بدست بیاورم. که خب طبیعتا هندوستان یکی از بهترین کشورها در این زمینه میتوانست باشد، سرزمین بودا.

بالاخره سال ۲۰۱۰ بود که اولین سفرم به آنجا را شروع کردم و در سال ۲۰۱۳ بعنوان دانجشوی کارشناس ارشد روانشناسی مقیم هندوستان شدم و این قضیه فرصتی را فراهم کرد تا به کنکاش هر چه بهتر در هندوستان بپردازم. هربار به یک مدرسه یوگا و مدیتیشن با یک استاد خاص میرفتم. اما یک چیز این مدرسه های هند، برای من ناخوشایند بود. انگار چیزی را کم داشتند. متاسفانه این علوم، کمی با خرافات آمیخته شده بودند، و اینکه خیلی تک بعدی، به مسئله معنویت نگاه میکردند. من دوست داشتم جایی باشم که معنویت و مادیت، هر دو کنارهم باشند، و همچنین علم و عرفان همدیگر را ملاقات کنند. تا اینکه بالاخره پس از جستجوی فراوان، یک مدرسه را پیدا کردم که آن چیزی را که میخواستم واقعا جوابگو بود.

آنجا یک مدرسه معنوی مدیتیشن و مایندفولنس از کشور سوییس بود که مکان آن، در هند قرار داشت، و اساتید آن را مجموعه ای از تمام اساتید معنوی دنیا از کشورهای مختلف، با سبکهای مختلف تشکیل میداد. یک فضای کاملا آزادانه، با هر سبک و استادی که دوست داشتی آنجا بود. از همه مهمتر، تطابق کامل آن با علم بروز روانشناسی بود، چون اکثر اساتید، از بهترین روان درمانگرهای دنیا بودند، و این موضوع کاملا خیال من را راحت میکرد که در یک مکان کاملا علمی قرار گرفتم، و خب همه مدارک و منابع هم از کشور سوییس تامین می شد.

بعد از حدود چهار سال بودن در این مدرسه، با یک استاد عزیز آلمانی آشنا شدم و آنچه را که سالها در جستجویش بودم به من پیشکش کرد، و سفر من در هندوستان به اتمام رسید.

                                                                                                         “زهره هنرخواه”

 

 

ما در سال ۲۰۲۰ موسسه روانشناسی خود را ثبت نموده و در حال حاضر در قالب سایت شروع به فعالیت کرده ایم.  خوشحال می شویم عزیزان روانشناس و روانپزشک که علاقمند به همکاری در این زمینه با سایت ما هستند، رزومه خود را به شماره زیر در واتس آپ تماس نمایید.                             

۰۹۱۲۷۸۵۳۶۵۹   :WhatsApp

 

 

 

 

اعضای گروه ذهن بی ذهن

زهره هنرخواه
مدیر عامل

کارشناس ارشد روانشناسی

زهرا منصوری
مشاور حقوقی

کارشناس ارشد حقوق

حدیث هاشمی
مسئول روابط عمومی

کارشناس روانشناسی

فاطمه منصوری
روانشناس تربیتی کودک و خانواده

کارشناس ارشد روانشناسی

زهرا پناهی
روان درمانگر

کارشناس ارشد روانشناسی

دکتر رضا محسنی
روانپزشک

درمانهای دارویی و غیر دارویی